1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NI „D“ OD DERBIJA KOLA: Crvena zvezda rutinski pregazila ekipu Čukaričkog! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.24 u 17:54

Nije se dovodilo u pitanje ko će slaviti u ovom susretu

Fudbaleri Crvene zvezde su na svom terenu protiv žilave ekipe Čukaričkog u okviru meča 22. kola Mozzart Bet Superlige upisali veoma značajnu pobedu rezultatom 3:0.

Već na samom startu meča gosti za Banovog brda su skrivili penal, koji je u 9. minutu u pogodak pretvorio iskusni Gelor Kanga.

Crvena zvezda uspeva da duplira prednost majstorijom Šerifa Endijajea u 36. minutu. Sjajan pas je uputio Hvang, a napadač šampiona Srbije je zaobišao golmana Čukaričkog i smestio loptu u mrežu.

Crvena zvezda je tako napravila veliki korak ka pobedi u meču, koji je označen kao derbi 22. kola srpskog prvenstva.

Nastavio je domaćin u istom ritmu i u drugom poluvremenu, koja je bilo dosta mirnije i bez velikog broja izglednih šansi na obe strane.

Izglednu priliku za pogodak je kod gostiju imao je Miladinović u 70. minutu kada je izbacio Spajića, ali je Omri Glazer bio na visini zadatka. 

Ključni momenat drugog poluvremena odigrao se u 74. minutu kada je Vranješ skrivio penal, koji je u pogodak pretvorio Osman Bukari za ubedljivu prednost Crvene zvezde.

Standings provided by Sofascore
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter