3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DVA PENALA NA MARAKANI, DA LI JE TREBALO DA SE SVIRAJU?!: Pogledajte za kakve startove su crveno-beli dobijali kaznene udarce! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.24 u 19:55

Zanimljivo je bilo na Marakani, a deluje kao da sudija nije imao propusta, ali ostavljamo vama da procenite.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su značajnu pobedu na svom terenu protiv ekipe Čukaričkog rezultatom 3:0 u derbiju 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Šampion Srbije na ovom meču dobio je dva penala, koji su naišli na pomešane reakcije javnosti, najviše na negodovanje pojedinih Grobara.

Već na samom startu meča gosti za Banovog brda su skrivili penal, koji je u 9. minutu u pogodak pretvorio iskusni Gelor Kanga. Nakon sudara u šesnaestercu, VAR soba je reagovala i pozvala glavnog sudiju da pogleda snimak.

 

Ključni momenat drugog poluvremena odigrao se u 74. minutu kada je Vranješ skrivio penal, koji je u pogodak pretvorio Osman Bukari za ubedljivu prednost Crvene zvezde.

Utisak je da su oba jedanaesterca opravdano dosuđena. 

3
13

3 Komentara

  1. Malo je dva, da budu sigurni treba svaku utakmicu da im izmisle bar po tri penala… Sprdnja od našeg prvenstva se nastavlja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter