0
Fudbal

during the promotion of Karl-Heinz Rummenigge in official ambassador of Sportske igre mladih at Sava centar on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

VUČIĆ EMOTIVNO GOVORIO O LEGENDI NEMAČKOG FUDBALA: Plakao sam celu noć zbog toga, Nemci su to! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.24 u 14:33

Definitivno predsednik Srbije od malih nogu poznaje svaki sportski detalj vezan za crveno-bele.

Sportske igre mladih održale su svečanu ceremoniju u Sava centru, gde je za ambasadora SIM-a izabran Karl-Hanc Rumeninge, a njega je pecnuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Poznato je koliko mu je Crvena zvezda još od detinjstva draga, a jednu noć mu je upravo upropastio tim današnjeg gosta.

„Deco, da čujete nešto kroz šta sam ja prošao… Ne seća se Rumenige – nije bilo 1:0, nego 2:0 za Bajern. I to je stariji Dika Stojanović odbranio penal, pa je zato bilo samo 2:0. Oni su došli u Beograd, imao sam nekih devet ili deset godina, baš i kao i mnogi od vas. Iz dve utakmice sam izvukao mnogo. Jedna je Zvezda – Bajern, druga je opet protiv Nemaca u to vreme Istočnih Nemaca – DInamo Berlina“ – ističe predsednik Srbije, da bi potom dodao:

„Zvezda je nadoknadila 2:0, Pižon je dao prvi, a Repčić drugi gol. Bilo je 3:0, kiša je padala, bilo je mnogo dece, mislili smo gotovo je… Nije bilo, igrali smo protiv Nemaca. Dali su nam dva gola, ja sam plakao celu noć. Sećam se kao dan-danas.“

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter