0
Košarka

during group G FIBA Eurobasket 2025 qualifying basketball match between Serbia and Finland in Belgrade, Serbia on Feb. 23, 2023. (foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PEŠIĆ PREUZIMA DUBAI? Evo šta je imao da kaže naš selektor na te ‘čaršijske priče’! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.24 u 23:07

Fokusiran je na nacionalni tim.

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, košarkaška reprezentacija Srbije je u Pioniru dočekala selekciju Finske. Iako je utakmica većim svojim tokom bila egal, naši momci su krajem treće deonice i početkom četvrte uspeli da obezbede pobedu – 77:61. Selektor našeg nacionalnog tima, Svetislav Kari Pešić upitan je da prokomentariše situaciju oko Dubaija u Evroligi, kao i njegovog potencijalnog preuzimanja tog tima:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Ja čujem, je..ga, priča se… To se uvek priča, kod nas svi znaju i brinu tuđu brigu. Pa, ništa se ne dešava. Pred nama, pred reprezentacijom, ovim igračima i preda mnom su Olimpijske igre, šta će posle biti stvarno ne znam, ne planiram ništa, ako misliš na Dubai, ne planiram, stvarno ništa ne planiram, ne znam šta ću da radim. Imam puno ponuda ili nekoliko ponuda, ali… Do sada sam ja odlučivao u mojoj familiji, ali od sad će moja familija da odlučuje, hoću da se koncentrišem i da dam ono što se od mene očekuje u pripremama na OI. Imamo dobru atmosferu, svi hoće da igraju, šanse su nam velike, ne u smislu medalja, već da napravimo dobar tim. To su kratkoročni planovi i ne planiram ništa posle.’ – rekao je Pešić i potom dodao:

during group G FIBA Eurobasket 2025 qualifying basketball match between Serbia and Finland in Belgrade, Serbia on Feb. 23, 2023. (foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Koliko ja znam nema nikakvih pregovara, niti sam ja započeo, niti neko. Bilo je ponuda tokom Evrolige, ali ja sam odlučio da ovo što sam rekao da stavim sve ispred mene, ispred kluba, Olimpijske igre i stvarno kažem da nemam nikakvih planova osim Olimpijskih igara. Šta će biti posle, ne znam. Niti ja foliram, ne znam da li ću uopšte da budem trener, doći će nekad vreme kad ja moram da kažem „dosta je bilo“, ja sam i pre nego što sam došao da budem trener da ne budem, pa me Marko ubedio da budem, onda su me ubedili da budem selektor. To što Dubai imam prijatelje, pomažem koliko mogu, ali da li ću biti trener Dubaija, ja ne znam.’ – zaključio je Pešić.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter