0
Košarka

during group G FIBA Eurobasket 2025 qualifying basketball match between Serbia and Finland in Belgrade, Serbia on Feb. 23, 2023. (foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LUKA MITROVIĆ: ‘Još uvek je nestvarno da sam kapiten!’

Objavljeno: 23.02.24 u 22:50

Pravi je lider!

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, košarkaška reprezentacija Srbije je u Pioniru dočekala selekciju Finske. Iako je utakmica većim svojim tokom bila egal, naši momci su krajem treće deonice i početkom četvrte uspeli da obezbede pobedu – 77:61. Nakon utakmice kapiten Luka Mitrović je rekao:

‘Još uvek nestvarno. Navikavam se na to zvanje, ali je jako lepo. Prelepo je, nema mnogo lepših priznanja u karijeri od nečega takvog.’ – rekao je Mitrović i potom dodao:

‘Znali smo da će biti jako težak meč. Finci nisu zvučni na papiru, ali igraju agresivno, od samog starta, iznenadili su nas. Došli su da se ‘pobiju’, u nekim delovima su uspeli. Pogađali su iz tranzicije. Kad smo smirili igru, odigrali pametnije u napadu, ostavili smo im manje prostora za tu tranziciju i lake poene.’ – zaključio je novi kapiten Srbije.

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter