0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/YouTube

HRABRA KOREOGRAFIJA POLJAKA: Klub očekuju posledice, jasna poruka za UEFU! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.24 u 16:50

Očekivanja su da bi UEFA mogla da odgovori drakonskim kaznama

Situacija između navijača Legije iz Varšave i UEFA jasno pokazuje duboke tenzije i sukobe koji postoje između navijačkih grupa i fudbalskih organizacija poput UEFA.

Ovaj incident, koji uključuje provokativne poruke na transparentima tokom utakmica, može imati ozbiljne posledice po klub, uključujući i nove sankcije od strane UEFA-e.

Izgleda da su navijači Legije izazvali dodatne probleme postavljanjem kontroverznog transparenta čime su demonstrirali svoje nezadovoljstvo prema odlukama UEFA-e. Očekivanja su da bi UEFA mogla da odgovori drakonskim kaznama protiv Legije, uključujući i nove zabrane dolaska navijača na gostujuće utakmice.

 Za Legiju igraju srpski fudbaler Radovan Pankov i  trener Kosta Runjaić.U svakom slučaju, ovakvi incidenti naglašavaju potrebu za dubljim razgovorom i pronalaženjem rešenja kako bi se smanjile tenzije između navijača i fudbalskih organizacija, a samim tim i izbegle nepotrebne kazne i sukobi.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter