0
Košarka

FOTO: printscreen/ Twitter

HIT! Dok se Jokić spremao da da izjavu, Džordan mu je prišao s leđa i skočio na njega: Ova šala Nikoli uopšte nije prijala (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.24 u 09:40

Jokić je nakon te šale ostao smiren i dao izjavu novinaru.

Srpski košarkaš Nikola Jokić upisao je svoj 121. tripl-dabl u karijeri sa 21 poenom, 19 skokova i 15 asistencija u pobedi Nagetsa nad Vizardsima (130:110) i na taj način ostvario dvocifren učinak u tri kategorije protiv svih ekipa u NBA ligi, osim protiv Denver Nagetsa, pošto za njih nastupa.

Na taj način pretekao je Džejsona Kida koji je tripl-dabl imao protiv 28 timova u NBA ligi, i sada su ispred njega samo Rasel Vestbruk i Lebron Džejms. 
 
Jokić se spremao da da izjavu nakon meča, kada mu se sa leđa prišunjao Deandre Džordan, koji je skočio na njega i rešio da napravi šalu koja uopšte nije prijala Srbinu.
 

 

Nikola je nakon toga ostao potpuno smiren i da izjavu Lombardiju.

„Da, mislim da je to vrlo lepo. Biće to veoma dobar uspeh kada završim karijeru i mogu da se osvrnem na to. Ipak je to dostignuće“ – rekao je skromni Nikola Jokić i dodao da bi mu prijala pauza.

„Nisam siguran da sam imao dovoljno dugu pauzu, ali smo uložili veliki trud, bila nam je potrebna ova pobeda, treba nam i sledeća, nadam se da ćemo je ostvariti. Moramo samo da budemo bolji kako se bude bližio plej-of, da se mentalno spremimo za sve što nas čeka.“

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter