0
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O PENZIJI: Otkrio je i koliko ga je ovaj teniser nervirao

Objavljeno: 23.02.24 u 09:15

„Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim.“

Srpski teniser Novak Đoković proglašen je za najvećeg tenisera svih vremena od strane američkog  „Sports ilustrejd“.

Tim povodom njihova novinarksa ekipa stigla je u Srbiju kako bi intervjuisala najboljeg na svetu, a naravno, prvo se poteglo pitanje o njegovoj penziji.

“ Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam grend slemove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titue. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu.“

Otkrio je i to da ga je Rafael Nadal tokom njihovog zajedničkog boravka u svlačionici pred finalni meč na Rolan Garosu veoma nervirao. Španac je sve vreme jurio po svlačionici i puštao glasnu muziku na slušalicama, koju je mogao i Novak da čuje.

„Stojim tamo i to me nervira. Ali, dobio sam prvu lekciju da meč počinje i pre nego što se udari prva lopta.“

Dodao je Novak i još neke zanimljive detalje.

„Bitno je ko dobije više sapuna i šampiona pod tušem, ko dobije bolji peškir i slične stvari. To me je motivisalo da sam radim stvari i da pokažem da sam spreman. Da sam spreman za bitku, za rat“ – poručio je Đoković.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter