0
Košarka
Nikola Topić

Nikola Topic (FOTO: Starsport)

TOPIĆ U NBA LIGI? Čović otkrio da postoji samo jedan način da mladi plej napusti Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 22.02.24 u 09:20

Postoji jasan stav po ovom veoma važnom pitanju

Jedna od nezaobilaznih tema razgovora Nebojše Čovića u podkastu „Luka i Kuzma“ bila je sudbina Nikole Topića, koji se projektuje kao budući visoko kotirani pik na NBA draftu.

On ima ugovor sa Zvezdom četiri godine, ako se ugovor ne sprovodi, to košta, to je računica. Mile Ilić je otišao i naplatili smo 1.5 milion dolara, ova cifra je mnogo više definisana. Ja bih voleo da on ostane u Crvenoj zvezdi, ali to će biti njegova odluka, kao što je njegova odluka bila i Mega, kao što je bila i da se vrati u Zvezdu. On treba da donese odluku, a videćemo kako će ići, samo je najvažnije da bude zdrav. Ne mogu krajem marta, ali… Tu, kraj marta, početak aprila da ćemo ga imati za završnicu, mi smo u kompletnom sastavu odigrali dve utakmice, to su Partizan i Fenerbahče – počeo je prvi čovek crveno-belih.

Miloš Teodosić u reprezentaciji Srbije?
Loading ... Loading ...

Mladi košarkaš Zvezde izlazi iz povrede zbog koje je morao da pauzira.

Mi priželjkujemo ubrzano oporavljanje, svi su se angažovali, tu je i Miško, zajedno sa nama, specijalne metode koje se primenjuju i daju rezultat. Nikola je juče imao kontrolni magnet i ide izvanredno. A, radilo se o pokidanim ligamentima, bez operacije. Možete zamisliti kakva je metoda, ja nisam verovao – nastavio je Čović.

Topić se skoro vratio sa pozajmice u Megi, a o njegovoj daljoj karijeri će, kako kaže predsednik Crvene zvezde, odlučivati i sam klub.

– Iznenadila me odluka da ode u Megu, Duško je rekao da ozbiljno računa na njega, pominjao je minute, imao bi veliku minutažu, međutim… On je mislio da treba Mega, mi smo podržali, u Megi je imao veliku minutažu, nije nikakav problem, kad je Šabaz otišao, mi smo rekli da nama treba plej, ti odluči. On je odlučio da se sam vrati u Zvezdu i pomogne. Pitamo se mi (o odlasku), ja imam ugovor, pod uslovom da mi prihvatimo to. Cifre su definisane, to nas ne zanima sad, to nas zanima iduće godine, vodeći računa o njegovom razmišljanju, on ne treba da dozovli sebi da po bilo koju cenu ode u NBA i da sedi. Drugo je Vasa, on je odradio u Evropi, mali Nikola Jović ide linijom, ali želim mu da napravi rezultat, ali… Nije to minutaža, sad imam, postepeno se diže. Imao je sreće sa vlasnicima koji ga simpatisali, voleli i slično – zaključio je Nebojša Čović.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter