0
Košarka

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TEODOSIĆEV ODLAZAK IZ REPREZENTACIJE: Čović objasnio šta misli o potezu Pešića da odstrani kapitena!

Objavljeno: 22.02.24 u 08:53

Ovako nešto nije smelo da se uradi na taj način

Gostujući u čuvenom košarkaškom podkastu „Luka i Kuzma“ prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, dotakao se teme odlaska Miloša Teodosića iz reprezentacije Srbije.

Ta odluka Svetislava Pešića podigla je dosta prašine, mnogi su komentarisali taj potez. Nebojša Čović smatra da je iskusni stručnjak tada napravio grešku.

To je nešto što nije smelo da se dogodi, Kari je napravio grešku, ne ulazim u to da li Teo treba da ostane u reprezentaciji ili ne, ali pristup i način, to je nedopustivo. Sa Pešićem sam dobar, bar mislim da sam dobar sa svima. Teško će se on vratiti u Zvezdu dok sam ja ovde. Treba da završi posao u reprezentaciji, da mu svi u tome pomognemo. Bilo mu je teško, znamo da nije mogao da bira najbolje igrače i sve šta je bilo – rekao je Čović u podkastu kod „Luke i Kuzme“.

Bez Teodosića Srbija je na tom Evropskom prvenstvu ispala u osmini finala, pa je na prošlogodišnjem Mundobasketu došla do finala. Slede Olimpijske igre i svi se nadaju da će „orlovi“ biti u još jačem sastavu.

Nije dovoljno da momci sa Mundobasketa budu tamo, treba da budemo pojačani za Olimpijadu. Da tamo budu igrači poput Nikole Kalinića, Vase Micića, Nikole Jokića…

Na kraju je otkrio i da je plan Zvezde da produži saradnju sa Milošem na još godinu dana.

Koliko god da igra, doneće prednost, zainteresovani smo da produži i na sledeću sezonu – zaključio je Čović, a Teo će u martu napuniti 37 godina.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter