0
Domaći fudbal

Xander Severina celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on October 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGROMAN UDARAC ZA CRNO-BELE: Severina pobegao iz Partizana, poznat i razlog!

Objavljeno: 22.02.24 u 14:29

Bonus koji je trebalo da bude isplaćen iznosio je 25.000 evra

Fudbaler Partizana, Ksander Severina, iznenada je napustio klub bez pozdrava, nakon što mu u dogovorenom roku nije isplaćen bonus za potpis ugovora.

Bonus koji je trebalo da bude isplaćen iznosio je 25.000 evra, dok je provizija agenta iznosila 50.000 evra. Iako je Severina već početkom februara uputio pismo upozorenja, kako navode izvori, ono je ignorisano, baš kao i pozivi njegovog menadžera.

Naprasni odlazak igrača došao je kao iznenađenje, s obzirom na to da je Severin u sredu normalno trenirao bez ikakvih naznaka da će nešto preduzeti. Međutim, dan kasnije nije se pojavio na treningu, a kasnije je utvrđeno da je pokupio svoje stvari i napustio Beograd, vraćajući se u Holandiju.

Pokušaji trenera Igora Duljaja i članova kluba da stupe u kontakt sa Severinom nisu urodili plodom, a menadžer je kasnije objasnio potez svog klijenta. Iako su pregovori u toku, ostaje neizvesno da li će Severin se vratiti u klub, posebno zabrinjavajući detalj da je igrač odneo sve svoje stvari iz stana u kojem je stanovao.

26
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter