3
Fudbal

Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

NIŽU SE PROBLEMI ZA PARTIZAN: Duljaj na gostovanje Radniku bez dvojice važnih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 22.02.24 u 19:30

U Humskoj nije baš najbolje.

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Radnika iz Surdulice u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije  u subotu od 13:45. Veliki problemi su snašli ‘crno-bele’ pred ovaj meč. Naime, Ksander Severina je hteo da napusti klub zbog neisplaćenih plata, ali Igor Duljaj neće moći da računa na još dvojicu prvotimaca.

Zbog žutih kartona na jugu zemlje neće moći da igra Nemanja Nikolić, a zbog povrede Mateus Saldanja neće pomoći svom timu na gostovanje u Surdulici. Partizan je još uvek prvi na tabeli, a svaki susret je od velike važnosti i može se reći finale, ali će definitivno veorvatno odlučujući biti 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde 9. marta.

Nemanja Nikolić i Mateus Saldanja (FOTO: Starsport)

BONUS SADRŽAJ:

KAKVA ČAST: ‘Crveno-beli’ povlače dres još jedne legende!

4
1

3 Komentara

  1. Gledao sam utakmicu protiv IMT-a,Saldanja je namerno povređen grubim startom,možda je neko platio da se povredi?Kod nas je sve moguće.

    1
    0
    Odgovori
  2. Vec sam jednom komentarisao ovu situaciju stranci su naviknuti na tacnost jer tako ovde na zapadu funkcionise oko novca nema laznih obecanja i bajki e sacekaj malo bice novca to ovde ne postoji ako radnici nedobiju na vreme plate ukljucuje se drzava odnosno insolventni fond a firma se ugasi i bivsi sef vise nikada na svoje ime nemoze imati firmu a kod nas moze sve i svasta!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter