0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

NEMA NAMERU DA STANE: Legendarni Italijan potpisao za Milvoki! (FOTO)

Objavljeno: 22.02.24 u 13:51

Galinari je nedavno oslobođen ugovora od strane Detroit Pistonsa

NBA veteran Danilo Galinari nastavlja svoju karijeru i pridružuje se redovima Milvoki Baksima, potpisavši ugovor kao slobodan igrač. Na terenu će nositi broj 12, predstavljajući osmi različiti tim u svojoj bogatoj karijeri koja traje već šesnaest godina.

Galinari je nedavno oslobođen ugovora od strane Detroit Pistonsa, a sada će pružiti svoj doprinos u redovima Milvoki Baksima.

Sa impresivnom prosečnom statistikom od 15.2 poena po meču u NBA ligi, Galinari je igrao za nekoliko poznatih timova, uključujući Denver Nagetse, gde je sarađivao s Nikolom Jokićem. Ipak, najbolje sezone u karijeri imao je u dresu Los Anđeles Klipersa, gde je u sezoni 2018/19 prosečno postizao 19.8 poena po utakmici.

Osim Denvera i Klipersa, Galinari je nosio dresove timova poput Njujork Niksa, Oklahome Tandera, Atlante Hoksa (gde je bio saigrač Bogdanu Bogdanoviću) i Vašington Vizardsa. Njegov dolazak u redove Milvoki Baksima donosi dodatnu iskusnost i kvalitet ekipi koja teži postizanju uspeha u NBA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter