1
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

MIŠKO PECNUO ZVEZDU: Ražnatović pokazao dominaciju Mege protiv crveno-belih!

Objavljeno: 22.02.24 u 09:50

Hteo je ovim nešto da poruči?

Košarkaški klub Mega Bemax, poznat po svojoj izuzetnoj radnoj filozofiji i razvoju mladih talenata, sa nestrpljenjem i samopouzdanjem iščekuje predstojeći kvalifikacioni turnir Adidasa Next Generation Tournament (ANGT) koji će se održati početkom marta.

Miloš Teodosić u reprezentaciji Srbije?
Loading ... Loading ...

Među favoritima za plasman u završnicu ovog prestižnog takmičenja, Mega će se suočiti sa ozbiljnom konkurencijom, uključujući i domaće rivale Partizan i Crvenu zvezdu, kao i međunarodne ekipe poput Hapoela iz Tel Aviva i Barselone.

Najava turnira dobila je dodatni zamah kada je prvi čovek Mega Bemaxa, Miško Ražnatović, reagovao na komentare na društvenim mrežama i objavio rezultate duela njegove omladinske ekipe sa Crvenom zvezdom tokom aktuelne sezone. U objavi na društvenoj mreži „X“, Ražnatović je istakao važnost matematike i brojeva u oceni uspeha i izazova timova.

Matematika i brojevi uvek daju najbolji odgovor na sva pitanja i obično nadjačavaju lične i veoma često nerealne impresije – napisao je Ražnatović uz spisak utakmica dva tima u konkurenciji pionira, kadeta i juniora.

Mega Bemax će se na ANGT turniru suočiti sa Partizanom, Hapoelom iz Tel Aviva i Barselonom, dok će Crvena zvezda igrati u drugoj grupi protiv Milana, Makabija i Next Generation ekipe. Očekuje se da će mladi igrači Mega Bemaxa, koji su već pokazali svoj talenat i uspeh u mlađim selekcijama, pružiti snažan otpor svojim protivnicima i boriti se za prestižnu titulu na ANGT turniru. 

1
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter