0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

KO VISOKO LETI, NISKO PADA: NBA zvezda ima previsoko mišljenje o sebi, pomenuo i Jokića!

Objavljeno: 22.02.24 u 10:55

On ne smatra da je Srbin najbolji

Zvezda Bostona Seltiksa, Džejson Tejtum, nije štedeo reči kada je izneo svoje uverenje da je trenutno najbolji igrač u NBA ligi. Seltiksi dominiraju na Istoku sa impresivnim skorom od 43 pobede i samo 12 poraza, a Tejtum je ključni igrač sa prosekom od 27,1 poena, 8,6 skokova i 4,8 asistencija po utakmici.

Tejtum je, odgovarajući na pitanje novinara „ESPN“-a, sa punim samopouzdanjem izjavio: „Ja!“ kada su ga pitali ko je najbolji igrač u NBA ligi. Ovaj izuzetno talentovani Amerikanac nije okolišao, ističući svoje samopouzdanje i uverenje u svoje trenutne sposobnosti.

Iako je istakao svoje poštovanje prema igračima poput Janisa Adetokumba, Nikole Jokića i Džoela Embida, Tejtum smatra da trenutno nadmašuje svoje vrhunske kolege.

Imam mnogo poštovanja prema mnogim igračima u ligi. Janis je tu, naravno. Jokić, očigledno – osvojio je titulu. Embid, bio je MVP. Liga je u dobrim rukama. Zaista verujem da, svaki put kada zakoračim na parket, da sam ja najbolji igrač„, rekao je Tejtum.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter