0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/YouTube

FAVORITI ZA ZLATNU LOPTU: Evo šta kažu kladionice ko ima najveće šanse da osvoji veliko priznanje!

Objavljeno: 22.02.24 u 11:50

Konkurencija će biti veoma zanimljiva

U poslednjih 15 godina, Zlatna lopta često je bila monopol Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, ali prema najnovijim prognozama svetskih bukmejkera, situacija bi ove godine mogla biti drugačija. Niti Mesi, koji trenutno nastupa u Sjedinjenim Američkim Državama, niti Ronaldo, koji je započeo svoju avanturu u Saudijskoj Arabiji, nisu među favoritima.

Kako stvari stoje, fudbaler koji trenutno uživa najveće poverenje bukmejkera jeste vezni fudbaler Real Madrida, Džud Belingem. Ovaj engleski reprezentativac, koji pruža izvanredne partije, istaknut je kao trenutni favorit sa kvotom 5.00, prema mnogim kladionicama.

Na drugom mestu nalazi se Kilijan Mbape, napadač koji bi mogao preći u Real Madrid u narednom prelaznom roku, s kvotom od 5.50. Odmah iza njega je Erling Haland, udarna igla Mančester sitija, sa kvotom od 6.50.

Iako se ime Lionela Mesija nalazi na listi, on se trenutno nalazi na šestom mestu sa kvotom 11. Kevin De Brujne i Rodri iz Mančester sitija takođe se spominju kao potencijalni kandidati, dok se Kristijano Ronaldo nalazi na desetom mestu.

Iako se situacija može promeniti tokom vremena, trenutno se čini da će Zlatna lopta ove godine biti u rukama mladih talenata poput Džuda Belingema, ukoliko zadrži svoje izuzetne performanse u narednim mesecima.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter