0
Evroliga

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČOVIĆ ZAPALIO DELIJE: Zvezda pokušava da vrati Kalinića, velika želja i Srbin iz NBA!

Objavljeno: 22.02.24 u 08:28

Postoje ozbiljni planovi za narednu sezonu

U najnovijem izdanju podkasta „Luka i Kuzma“, Nebojša Čović, predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, otkrio je jednu značajnu ekskluzivu koja će obradovati navijače kluba širom sveta. Čović je s oduševljenjem podelio da se trenutno radi na dovođenju omiljenog igrača, Nikole Kalinića, nazad u Crvenu zvezdu.

Kalinić, koji je jedan od miljenika navijača, napustio je klub pre dve godine i preselio se u Barselonu, ali će se, kako izgleda, uskoro vratiti u redove Crvene zvezde. Ova vest je izazvala veliku radost među navijačima, koji su često izražavali želju za povratkom talentiranog igrača.

– Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog Nikolu Kalinića za koga smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad!

Odmah zatim je dodao i da radi na dovođenju Nikole Jovića, odnosno, da bi voleo da ga vidi u klubu.

– Nismo ga prodali, otišao je za džabe, imao je 1+1 i kasnili smo mu četiri ili pet plate, čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli. Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet.

– Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde. Petrušev što je otišao u Olimpijakos, to nije naš propust, nije stvar bila u parama, mi bi dali isto toliko, ali sticajem okolnosti je napravljeno tako kaok je napravljeno. Petrušev je proigrao kod Duška Ivanovića, on je sjajan trener, sklope se stvari koje ne funkcionišu. Nije hteo Hauarda, Monekea, a zalomilo se da radi sa njima. Giedraitisa je hteo, on je odličan.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter