0
Evroliga

FOTO: Printscreen/YT

AMERI PADAJU NA DOPING TESTU KAO „NA TRACI“: Još jedan košarkaš suspendovan zbog dopinga!

Objavljeno: 22.02.24 u 15:47

Manford će biti suspendovan do kraja sezone

Nova doping afera potresa evropsku košarku, ovog puta pogađajući Hapoel iz Tel Aviva. Nakon što je Pjerija Henri suspendovan po drugi put, sada je i američki košarkaš Ksavijer Manford u središtu pažnje zbog pozitivnog testa na kanabis.

Očekuje se da će Manford biti suspendovan, verovatno do kraja sezone, što će predstavljati veliki udarac za Hapoel. Manford, plejmejker tima, bio je ključni igrač ekipe, a njegovo odsustvo će biti osetno.

Sa 31 godinom, Manford je u drugoj sezoni u Izraelu, nakon boravka u Australiji i prethodnog igranja za Burse, Barselonu, kao i za timove u Americi i Kini. U aktuelnoj sezoni, prosečno postiže 15.5 poena u domaćem prvenstvu i 15.9 u Evrokupu.

Manford je takođe poznat po svojim nastupima za selekciju SAD tokom kvalifikacija i na takmičenjima za drugopozivce, te je 2017. godine postao šampion Amerike.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter