0
Evroliga

head coach Zeljko Obradovic ABA Liga Finale 5. utakmica, Partizan v Crvena Zvezda, Beograd, Srbija, Jun 22. 2023. PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

„ŽELJKO JE DETE PARTIZANA, ČOVEK PARTIZANA“: Legendarni košarkaš pričao o potencijalnom odlasku Žoca!

Objavljeno: 21.02.24 u 14:40

„Ne verujem da bi Željko mogao da ode“

Konferencija Željka Obradovića nakon Partizanovog poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća privukla je mnogo pažnje. Mnoge je zabrinula kao najava mogućeg odlaska zbog onog dela da je dosegao limite u vođenju ovog tima, Duško Savanović je u najnovijoj epizodi podkasta čiji je deo izneo svoje viđenje.

Tim gestom je hteo da probudi igrače, klub, da se šuška o tome, da bi razbudio tim. Lično, ne verujem da bi Željko mogao da ode, ne znači da sam u pravu, ali to je moj ugao gledanja. Željko je okoreli partizanovac, dete Partizana, čovek Partizana, taj klub je njegova kuća. Pored toga, čovek ima preko 60 godina, nikada nije napuštao klub u karijeri, raskidao ugovor. Uvek bi taj projekat nosio do kraja sezone, kakva god ta sezona bila.

Ipak, nekadašnji reprezentativac se ogradio da postoji šansa da ode u slučaju da oseti da nije u stanju da dovoljno pomogne klubu, iako takvom ishodu ne daje previše šanse.

Opet, ta preterana ljubav može dovesti do toga da ode, mali procenat. Kada više nemam kako da pomognem, sam ću da odem, da razbudim ekipu. Toj situaciji bi dao manje šansi, on je čovek nenormalno veliki borac i trener. Ovo je samo izliv emocija, da razbudi ekipu.

13
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter