0
Fudbal

Dejan Stanković (FOTO: Ferencvárosi TC/X)

STANKOVIĆ PRED UTAKMICU SA OLIMPIJAKOSOM: ‘Molim navijače da veruju u tim do poslednjeg trenutka!’

Objavljeno: 21.02.24 u 20:30

‘Biće to velika utakmica.’

Fudbaleri Ferencvaroša dočekuju Olimpijakos u revanš utakmici šesnaestine finala Lige Konferencija sutra od 21 čas. ‘Fradi’ su u prvoj utakmici poraženi minimalnim rezultatom 1:0 o tima iz Pireja, a trener mađarskog giganta, Dejan Stanković govorio je ovom meču i njegovoj važnosti.

-Odložili smo našu utakmicu za vikend, ali takve stvari se dešavaju u fudbalu. Ako ekipa mora da igra na više frontova, ako se mora dokazivati ​​i na međunarodnoj sceni pored domaće, to znači šezdeset pet do sedamdeset mečeva godišnje. Što se tiče iskustva u Atini, bilo je nekih stvari koje su me obradovale, ali i one kojima nisam bio zadovoljan i koje moramo da poboljšamo. Mnogi ljudi meč u četvrtak nazivaju utakmicom godine, ali ja bih radije rekao da nas čeka utakmica trenutka i da smo spremni za nju – naveo je i dodao:

-Biće to velika utakmica. Želim da uključim sve u ovu bitku, igrače, funkcionere kluba, članove stručnog štaba i, naravno, navijače. Moramo napraviti grupu! Kada sam prošlog četvrtka rekao da će revanš biti pakao, mislio sam to. Naši navijači takođe moraju biti deo ove bitke. Molim ih da se ne nerviraju ako pogrešimo, da veruju u tim do poslednjeg trenutka i da veruju da možemo da pobedimo – poručio je srpski stručnjak.

Dotakao se i utakmice koju je Olimpijakos dobio PAOK.

-Došlo je do promena u odnosu na naš meč. Olimpijakos je igrao izuzetno organizovan i napadački fudbal, Mendilibar je počeo sa četiri igrača koji nisu igrali u prvom meču. Ali bilo je i onih koji su igrali malo u nedelju, ali se od njih očekuje da budu na terenu od prvog minute protiv nas. Dao sam veliki značaj utakmici, pokušavamo da iskoristimo nedavna iskustva – zaključio je Stanković.

BONUS SADRŽAJ:

DIREKTOR TURNIRA U DOHI: ‘Voleo bih da vidim Đokovića ovde!’

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter