1
AdmiralBet ABA Liga
Nikola Mirotić

Nikola Mirotic, #33 of EA7 Emporio Armani Milan during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Armani Milan at Stark Arena on November 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SLUČAJ MIROTIĆ: Čović otvoreno o letošnjim pregovorima sa Nikolom! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.24 u 23:32

I dalje veoma osetljiva tema.

Predsednik ‘crveno-belih’, Nebojša Čović je bio gost podkasta kod ‘Luke i Kuzme’ i tom prilikom govorio na brojne teme. Upitan da se osvrne na letošnje ‘priče’ potencijalnom dolasku Nikole Mirotića u Beograd, Čović je rekao:

 

‘Lično sam zvao Mirotića. Prvo njegovog menadžera, pa njegovog tastra, pa smo se lično čuli. Rekao je da će razmisliti nekoliko dana i javio mi da to nije to. Pominjali smo na onoliko godina koliko god hoće. Znam ga, on je generacija mog sina. Znam ga od malena, pionira, otkako su igrali turnire. On se zahvalio na ponudi, ne govoreći ni gde će ni šta će. I tu se sa naše strane završilo sve. Sve ovo ostalo, ubacivanje politike, Vučić, Njegova svetost patrijarh.’ – rekao je Čović.

0
0

1 Komentara

  1. Zakasnela prica.. Ona sada lici na pranje pelena, jer se nije uneredio samo Covic, vec i neki iznad, a i neki mnogo iznad njega… Frka i jurnjava koju zagovara Vucic je bezanje od pretece politicke realnosti sa jedne strane, a i poslednji pokusaj zadavanja smrtnosonog udarca JSD Partizan… Da podsetim, do sada su likvidirani vaterpolo i fudbalski klub, a sad je na redu kosarkaski.. Prva meta za odstrel je Obradovic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter