0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/Twitter

SA FANTOMKOM NA LIGU ŠAMPIONA: Čuvena estradna zvezda u bizarnom stajlingu gledala fudbal! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.24 u 09:20

Jedna krajnje čudna scena u Milanu

Svetski poznati reper Kanje Vest privukao je sinoć neviđenu pažnju na stadionu Đuzepe Meaca u Milanu svojom nekonvencionalnom pojavom tokom utakmice Lige šampiona između Intera i Atletiko Madrida.

Reper je stigao na stadion u društvu izabranice Bjankom Censori, obučen potpuno maskiran u crno, a posebno je izazvala pažnju popularna „fantomka“ koju je nosio preko glave, bez proreza za oči i usta.

Kanje Vest, poznat po svom ekstravagantnom i neobičnom stilu oblačenja, ovog puta je šokirao prisutne svojom misterioznom pojavom na fudbalskoj utakmici. Njegova pojava, uz izabranicu, bila je tema razgovora na stadionu, a brojni navijači, kao i ljubitelji mode, ostali su zapanjeni ovim neočekivanim izborom odevanja.

Iako je Vest poznat po svojoj umetničkoj autentičnosti, dolazak na fudbalski stadion u ovako neobičnom izdanju dodatno je naglasio njegov nepredvidiv i originalan pristup modi. Sinoćnji događaj ostavlja utisak da će Vest i dalje nastaviti iznenađivati svojim ekscentričnim stilom, bez obzira na okolnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter