0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

RONALDINJO ULAZI U RIJALITI: Neočekivani potez najvećeg fudbalskog mađioničara svih vremena!

Objavljeno: 21.02.24 u 09:50

I sve to daleko od rodnog Brazila

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo de Asis Moreira, poznatiji kao Ronaldinjo, priprema se da zakorači u svet rijaliti šoua, ali ovog puta ne na fudbalskom terenu. Bivši mađioničar lopte, koji će u martu proslaviti 44. rođendan, iznenadio je mnoge svoje fanove odlukom da učestvuje u turskom rijaliti programu.

Ronaldinjo će uskoro putovati u glavni grad Dominikanske Republike, Santo Domingo, gde će gostovati u popularnom rijaliti šouu „Survajvor“. Najava njegovog dolaska izazvala je veliko uzbuđenje, a voditelj programa, Ajun, je otkrio da će Ronaldinjo ući u igru i „igrati fudbal sa takmičarima“.

Odlučio sam da pozovem Ronaldinja, on mi je zahvalio i nije bilo problema. Biće s nama u Santo Domingu sutra„, izjavio je voditelj, najavljujući dolazak ovog fudbalskog virtuoza u neobičnom kontekstu rijaliti šoua.

Ronaldinjo, čija je karijera obeležila svetski fudbal svojom nevjerojatnom veštinom i harizmom, sada će svojim prisustvom dodati dozu uzbuđenja i zabave u svet televizijskog takmičenja. Očekuje se da će njegovo učešće privući veliku pažnju širom sveta i da će fudbalski majstor pokazati svoje umeće i van terena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter