0
Fudbal

FOTO: @gnkdinamo/X

NOVI ISPAD NAVIJAČA DINAMA: Napali i pokrali pristalice Betisa!

Objavljeno: 21.02.24 u 19:20

Vandalizam!

U okviru revanš utakmice šesnaestine finala Lige Konferencija fudbaleri Dinamo Zagreba ugostiće ekipu Betisa na ‘Maksimiru’ od 18:45. Prvi susret pripao je hrvatskom timu 1:0, tako bi ovo biti lakši zadatak, a sa Bed Blu Bojsi kao 12. igrač će u velikoj mori pomoći svojim miljenicima da ode korak dalje.

Međutim, navijači Dinama imali su novi ispad pošto su kako prenose španski mediji napali četvoricu simpatizera Betisa i ukrali im ranac i dve klupske zastave. Slučaj je prijavljen policiji, a jedan od napadnutih je opisao događaj.

-Izašli smo iz taksija, tražili gde se tačno nalazi hostel. Odjednom nam se približio jedan muškarac i ljubazno nas upitao gde smo smešteni. Nakon što smo mu odgovorili je pozvao ostale koji su bili tu. Poprskali su nas suzavcem i počeli da nas tuku – rekao je navijač Betisa.

Kako je preneo Večernji list tamošnji nadležni organi potvrdili su da je napad došao od Bed Blu Bojsa, a u ovom huliganskom potezu je  učetvovalo najmanje osam zamaskiranih muškaraca. Podsetimo, najvatrenije pristalice Dinama su letos imale veliki ispad kada su ubili navijača AEK-a u sukobu koji se desio u Grčkoj pred meč sa tim timom.

BONUS SADRŽAJ:

TRAJKOVIĆ PRED IMT: ‘Nećemo da ulazimo u trku sa njima, igraćemo na rezultat!’

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter