0
Evrokupovi
Srđan Jovanović

FOTO: Starsport

NEMAC UDARIO NA SRBINA: Jovanović na meti kritika slavnog fudbalera!

Objavljeno: 21.02.24 u 08:11

On smatra da je srpski arbitar oštetio njegov klub

Nemački fudbalski klub Borusija Dortmund završio je duel protiv PSV-a u Ajndhovenu remijem 1:1, ali štoper gostiju Mats Humels tvrdi da je njegov tim oštećen zbog kontroverznog penala koji je dosuđen u 55. minutu. Sudija Srđan Jovanović pokazao je na belu tačku nakon što je Humels srušio Malika Tilmana, tvrdeći da je bio start na loptu. Ipak, Humels nije bio saglasan s odlukom sudije, a ni VAR soba, u kojoj su bili Ivan Bebek i Nejc Kajtazovič, nije promenila odluku.

Tokom utakmice, Borusija Dortmund je reagovala na odluku sudije putem svog Tviter naloga, postavljajući nekoliko upitnika. Humels se takođe oglasio na društvenoj mreži, izražavajući svoje nezadovoljstvo.

Tviter je čekao na ovo. Tviter će da dobije. Kakav smešan penal protiv nas. Ponovo! Ne mogu da verujem da je doneta odluka kao ova ili kao protiv Čelsija i PSŽ-a u vreme kada imamo VAR„, napisao je Humels, podsećajući na prethodne kontroverzne odluke protiv Borusije Dortmund u prošloj sezoni.

O spornoj situaciji, makar među gostima, govorio je i trener Borusije Edin Terzić.

Sudija je procenio da je bio penal. Želeli smo da pogleda snimak, ali je bio veoma siguran u svoju odluku, iako ja mislim da je to bila teška odluka„, razočaran je trener nemačkog tima što Jovanović nije išao do ekrana, ali treba imati u vidu i da mu iz VAR sobe verovatno tako nešto nije sugerisano.

Remi u Ajndhovenu znači da će se revanš utakmica odigrati za tri nedelje u Nemačkoj „od nule“, a odluka o penalu ostavlja gorak ukus u ustima igračima Borusije Dortmund, koji smatraju da su nepravedno oštećeni.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter