0
Košarka

Luka Bozic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MVP ABA LIGE „ISPALIO“ HRVATE ZBOG POMALO BIZARNOG RAZLOGA: „Dobili smo mejl da je sedam dana na poštedi“

Objavljeno: 21.02.24 u 14:09

Hrvatski mediji su prepušteni nagađanjima o čemu se zapravo radi

Košarkaš Zadra, Luka Božić, propustiće nadolazeće mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojima će nastupiti reprezentacija Hrvatske. MVP ABA lige neće biti na raspolaganju selektoru Josipu Sesaru zbog operacije zuba.

Dobili smo mejl da je sedam dana na poštedi i pod antibioticima. Što se mene tiče, tu je završena priča za ovo okupljanje, a dalje ćemo biti u kontaktu. Nemamo pravo da se odreknemo nijednog igrača, a Luka Božić je MVP ABA lige, sad i Kupa, pošten i radan dečko. Da je došao, imao sam pripremljenih nekoliko napadačkih setova za njega, a kad bude tu, možemo pričati o detaljima – rekao je Josip Sesar, selektor Hrvatske.

Problem koji se pojavljuje može biti dublji nego što se na prvi pogled čini, a hrvatski mediji su prepušteni nagađanjima o čemu se zapravo radi.

Poznato je da je Božić u veoma dobrim odnosima s trenerom Zadra, Danijelom Jusupom, koji je u konfliktu s Košarkaškim savezom.

Nedavno, tokom utakmice Kupa protiv Dinama, na čijoj je klupi bio upravo Sesar, Jusup je razmenio nekoliko oštrih reči sa selektorom.

Jusup je tokom završnice ovog takmičenja branio novinarima da Božića ispituju o očekivanjima u reprezentaciji.

Podsetimo, Hrvatsku očekuju mečevi sa Francuskom u Brestu u petak, odnosno sa Kiprom u Rijeci u ponedeljak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter