1
Košarka
Nikola Mirotić

Nikola Mirotic, #33 of EA7 Emporio Armani Milan during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Armani Milan at Stark Arena on November 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIROTIĆ ODUŠEVIO SRBE: Nesuđeni košarkaš Partizana nije hteo da se sazna za ovaj gest! (FOTO)

Objavljeno: 21.02.24 u 08:56

Svi znamo koliko je njemu ovo važno

Nikola Mirotić, poznati košarkaš, nije propustio priliku da posle Kupa Italije posveti nekoliko dana pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Sa porodicom, Mirotić je posetio školu u Prizrenu, gde se pridružio učenicima u njihovim dnevnim aktivnostima, a posebno je bilo vremena i za bacanje trojki, čime je dodatno obradovao prisutne.

Bogoslovija Prizren je saopštila da je Mirotić svojim prisustvom i donacijama pružio podršku, a iako nije isticao svoja dobra dela na društvenim mrežama, njegova poseta nije prošla neprimećeno. Poznat po svojoj angažovanosti u humanitarnim akcijama, Mirotić je već više puta sarađivao sa organizacijom „Srbi za Srbe“.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Bogoslovija Prizren (@bogoslovija_prizren)

Ovaj dolazak i bliskost sa svojim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji predstavljaju poseban trenutak za Mirotića, koji se retko pruža tokom uobičajene sezone. Inače, Mirotić je nedavno učestvovao u dramatičnom finalu Kupa Italije sa Olimpijom Milano, ali ekipa Napolija je na kraju odnela pobedu rezultatom 77:72, osvojivši prvi put Kup Italije u svojoj istoriji, što predstavlja veliki uspeh za ovaj relativno mlad klub osnovan 2016. godine.

18
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter