0
Evroliga

FOTO: Starsport

LEDEJ BIO BLIZU ZVEZDE? „Bilo je razgovora, oni su rekli uslove“

Objavljeno: 21.02.24 u 13:49

„Mi nismo dali ponudu“

Direktor KK Crvena zvezda, Nemanja Vasiljević, dao je intervju za „Meridian sport“, u kojem je pričao o mnogim aktuelnostima posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, a dotakao se i nekih zanimljivih tema oko pojačanja i transfera.

Bilo je tokom leta i mnogih glasina, čaršijskih priča, a Vasiljević je odgovorom na neka od pitanja stavio tačku na te priče.

Jedna od takvih priča je i bila da je Zvezda tokom leta pokušavala da otme Zeka Ledeja Partizanu.

Vasiljević je istakao da je priče bilo, sa agentima koji zastupaju Ledeja, da je crveno-belima sugerisano da mu ističe ugovor i da je slobodan za eventualnu priču o saradnji.

Međutim, ističe i da nije bilo nikakve dalje priče osim toga, te da Zvezda nije dala konkrentu ponudu.

Zek nam je ponuđen sa još dvojicom igrača iz iste agencije. Dobio sam poruku od agenta da mu ističe ugovor, da je slobodan i da možemo da pričamo o eventualnoj saradnji. Diže se farsa da smo mi hteli nekog da otmemo, a nije tako. Mi na kraju nismo izašli sa finansijskom ponudom. Oni su rekli uslove, a mi nismo dali ponudu. Naravno, ne znamo da li bi igrač prihvatio ponudu, ali je bilo razgovora, jer je bio na tržištu – rekao je Vasiljević.

Ledej ove sezone u Partizanu u Evroligi prosečno beleži 9,5 poena, 4,2 skoka i 1,7 asistencija. Kada je ABA liga u pitanju, statistika mu je slična (9,8 poena, 3,3 skoka i 1,2 asistencije).

Ledej je u finalu Kupa u Nišu bio najbolji pojedinac u redovima Partizana sa 24 poena, 7 skoka i 2 asistencije.

GENERALNI DIREKTOR ZVEZDE NAGOVEŠTAVA NBA POJAČANJE? „Jokića sigurno nećemo“

 

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter