0
Košarka

FOTO: @wariors/x

KRAJ JEDNE ERE: „Splash“ braća se razilaze, predsednik NBA kluba preko jednog od njih najavljuje obećanu titulu?

Objavljeno: 21.02.24 u 12:23

 U Orlandu veliko obećanje, titula do 2030. godine!

Golden Stejt Voriorsi nedavno su održali nekoliko konferencija za medije gde su izjavili da su možda dostigli svoj maksimum, što često može dovesti do raspada ekipe.

Sada su se pojavile nove informacije vezane za jednu od glavnih zvezda tima i četvorostrukog šampiona, Kleja Tompsona, koji bi mogao tokom leta da napusti tim. Naime, on se nalazi u poslednjoj godini ugovora, a ekipa Orlando Medžik je izrazila interesovanje za njega, s obzirom da im nedostaje iskusnih igrača sa šampionskim mentalitetom.

Nema sumnje da će i drugi timovi želeti da angažuju Kleja,  za sada Medžik je najzainteresovani za usluge beka bez kojeg era Ratnika ne bi možda imala obrise jedne od najvećih, po nekima možda i najdominatnija kako bi „Ameri“ voleli da kažu dinastija u istoriji košarke.

 

Ranije je direktor Orlanda dao veliko obećanje svojim navijačima, izjavivši da će ekipa osvojiti titulu do 2030. godine.

Ove sezone, Klej prosečno postiže 17.3 poena, 3.5 skokova i 2.2 asistencije po utakmici, ali ima nešto lošije procente šuta u poređenju sa prethodnim godinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter