0
Fudbal

FOTO: Starsport

ISPUNILI SU SVOJ CILJ: Bivši trener Partizana posle totalnog haosa oteran iz kluba!

Objavljeno: 21.02.24 u 10:55

Postalo je jasno da neće još dugo ostati tamo

Poznati srpski trener Vladimir Vermezović doživeo je neočekivani prekid saradnje sa slovenačkim prvoligašem Mura, kako je objavljeno u zvaničnom saopštenju kluba. Vermezović je preuzeo vođstvo nad ekipom Mure pre pet meseci i tokom tog perioda predvodio ih na 17 mečeva u Prvoj ligi Slovenije i Kupu Slovenije.

Osim rezultatskih izazova, kao razlog raskida ugovora navodi se i loša atmosfera u svlačionici. Klub je već pripremio zamenu, a novo lice na klupi Mure biće Tonči Žlogar, dosadašnji selektor omladinske reprezentacije Slovenije.

Mura se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Prve lige Slovenije sa 25 bodova„, navodi se u saopštenju kluba, naglašavajući da su sporazumni raskid ugovora dogovorili sa Vermezovićem i pomoćnim trenerom Slavenom Kovačevićem.

Vladimir Vermezović (60) ima bogato trenersko iskustvo, pre Mure vodio je Teleoptik, Partizan, Spartak iz Trnave, Kajzer Čifs, Orlando, podgoričku Budućnost i Hatu iz UAE. Poslednji meč pod njegovim vođstvom protiv Maribora proteklog vikenda bio je obeležen prekidom i neregularnostima zbog divljanja suparničkih navijača. Vermezović će se sada okrenuti novim izazovima u svojoj trenerskoj karijeri nakon sporazumnog raskida sa Mura klubom.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter