0
Evropske lige

Ćabi Alonso (FOTO: Twitter/Bayer 04 Leverkusen)

FARMACEUTI PORUČUJU LIVERPULU: Ne damo Ćabija!

Objavljeno: 21.02.24 u 14:52

„Siguran sam da Ćabi ostaje“

Izgleda da se šanse za povratak Ćabija Alonsa u Liverpul ne ostvaruju onako kako su navijači „redsa“ možda očekivali. Iako bi se povratak bivšeg igrača na „Enfild“ činio kao logičan sled događaja nakon Klopovog odlaska, najnovije informacije iz Nemačke i Engleske idu u suprotnom smeru.

Sportski direktor Bajera Simon Rolfes izjavio je za nemački „Sport 1“ da veruje u Alonsovo ostajanje na klupi „farmaceuta“. Ova izjava baca senku sumnje na mogući povratak Alonsa u Liverpul, ostavljajući navijače da se pitaju ko će biti sledeći menadžer legendarnog kluba nakon Klopovog odlaska.

Siguran sam da Ćabi ostaje. Vezan je ugovorom i oseća se ugodno kod nas. Ima jako dobru ekipu s perspektivom za sledeću sezonu. Svako sad ima svoju ulogu u klubu i kvalitet da je odigra. Nismo zavisni od jednog sistema već se on prilagođava igračima koji su dostupni – rekao je Rolfes.

Na drugoj strani u Engleskoj, legendarni Liverpulov štoper, a sada stručni konsultant Džejmi Karager podelio je svoje saznanje da je aktuelni trener Benfike Nemac Rodžer Šmid jedna od opcija za Klopovog naslednika.

Čuo sam da je u krugu kandidata i trener Benfike Rodžer Šmit. Mislim da on ima veze sa Red Bulovom školom. Kada ljudi pominju njega kao kandidata, mislim da to ima veze sa činjenicom da neguje stil fudbala sličan Klopovom. O tome razmišljamo kada se pitamo da li će moći da se uklopi u postojeći sistem u Liverpulu ili će novi menadžer gledati da menja neke stvari – rekao je Karager u emsiji „Redmen TV“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter