0
Košarka

FOTO: Instagram/Screenshot

DURENT VEOMA AMBICIOZAN: „Želim da osvojim četvrtu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama“

Objavljeno: 21.02.24 u 18:05

Uzbuđen je što će biti deo ove ekipe SAD na OI.

NBA zvezda, Kevin Durent izjavio je da sa nacionalnim timom želi isključivo zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, kao i da ne želi poseban tretman.

„Želim da osvojim četvrtu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Želim da imam uobičajenu, normalnu ulogu u timu. Želim i da igram značajan broj minuta. Spreman sam na to. Kada odemo tamo, želim da pošaljemo poruku svima koliko smo dominantni. Da ubacujemo svi po 40-50 poena, da pokažemo svima „– počeo je Durent.

Uzbuđen je što će biti deo ove ekipe SAD na OI.

„Uzbuđen sam što ću biti deo tog bratstva. Ništa ne može da se meri sa tim. Imate najveće zvezde NBA lige u jednoj ekipi. Ne u jednoj nedelji, nego za celo leto. Putujete svetom sa najboljima. Želim da vidim gde sam ja u odnosu na njih, koje je moje mesto u tim vrhu. Ti treninzi vas čine boljim igračem. Lebron Džejms će biti tu, možda i Lenard, Irving, Kari, Džordž, neki novi momci kao Edvards, Tejtum…“ – zaključio je Durent.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter