0
Košarka

Nebojša Čović (FOTO: YouTube/Screenshot)

ČOVIĆ: ‘Duško Ivanović je birao Bjelicu ispred Monekea!’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.24 u 21:30

‘Nisam ga terao čekićem da prihvati Teodosića.’

Crvena zvezda je letos bila veoma aktivna u prelaznom roku. Predsednik ‘crveno-belih’, Nebojša Čović je bio gost podkasta kod ‘Luke i Kuzme’ i oktrio da je tadašnji trener Duško Ivanović odbio nekolicinu igrača i da svu pojačanja dovedena po njegovo želji.

 -Naravno, pa je l’ mislite da sam čekićem terao njega da prihvati Teodosića. Dušku je rečeno kad je dolazio u Zvezdu da je Teodosić opcija za sledeću godinu, gde možemo da kažemo „može a i ne mora“, da je rekao ne mora, bilo bi ne mora. Prema tome – naveo je.

Istakao je da je Nemanja Bjelice doveden pre Čime Monekea.

– Naravno da je bio njegov izbor, on je birao Bjelicu, a nije birao Monekea. Pa je izabrao Tobija, a nije izabrao Dejvisa iz Valensije – jasan je prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana.

Na kraju je govorio o Mateusu Ponitki koji je trebao da dođe u Zvezdu.

– Imali smo Dejvisa, izabran je Tobi, izbor trenera. Imali smo Hauarda, Duško Ivanović je prvi razgovarao sa Ponitkom i sve se gotovo dogovorio do finansijkih elemenata, nastao je period od tri ili četiri dana gde nije mogao da stupi u kontakt sa Ponitkom, niti sa menadžerima. Šta mislite zašto? Otišao je u Partizan, Ponitka je rekao gde ste vili do sada, ja jedva čekam da igram za vas, da bi to isto pričao i Partizanovom treneru i otišao je u Partizan. Zašto je došao Hanga? Kad je izgubio Ponitku, imao je Hangu – zaključio je Čović.

10
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter