0
Košarka

FOTO: Twitter/@NBAAllStar

AMERIKANCI SE UPLAŠILI SRBIJE: Posle Lebrona još jedna NBA zvezda potvrdila učešće na Olimpijskim igrama u Parizu!

Objavljeno: 21.02.24 u 11:20

Prave potpuno novi „tim snova“

Nakon Lebrona Džejmsa, još jedna velika zvezda NBA lige potvrdila je svoje učešće na Olimpijskim igrama u ParizuKevin Durent. Ovaj izuzetni košarkaš, koji već ima tri olimpijska zlata s reprezentacijom SAD, od Londona 2012. preko Rija 2016. do poslednjih Igara u Tokiju, izrazio je želju da osvoji još jedno najsjajnije odličje.

Želim da osvojim četvrtu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Želim da imam uobičajenu, normalnu ulogu u timu. Želim i da igram značajan broj minuta. Spreman sam na to„, izjavio je Durent u intervjuu za „Bličer riport“.

On je dodao da želi da ekipa SAD pokaže svoju dominaciju u odnosu na ostale timove. „Kada odemo tamo, želim da pošaljemo poruku svima koliko smo moćni. Da ubacujemo svi po 40-50 poena. Da pokažemo svima„, istakao je Durent.

As Finiksa izrazio je uzbuđenje zbog učešća u kampu sa ostalim zvezdama. „Uzbuđen sam što ću biti deo tog bratstva. Ništa ne može da se meri s tim. Imate najveće zvezde NBA lige u jednoj ekipi. Ne u jednoj nedelji, nego za celo leto. Putujete svetom sa najboljima. Želim da vidim gde sam ja u odnosu na njih. Koje je moje mesto u tim vrhu. Ti treninzi vas čine boljim igračem„, dodao je Durent.

Sa dolaskom Lebrona Džejmsa, Durenta i drugih zvezda, američki tim se polako sklapa i čini se da će ponovo biti pakleno jak, predstavljajući pravi „tim snova“ na Olimpijskim igrama u Parizu.

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter