12
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

VUČIĆ O NOVCU ZA VEČITE: „Partizan dobija mnogo više novca u fudbalu od Zvezde“

Objavljeno: 20.02.24 u 23:22

Prvi čovek države je još jednom govorio o ovoj temi

Aleksandar Vučić se tokom gostovanja u emisiji „Takovska 10“ na RTS-u dotakao teme ulaganja u Crvenu zvezdu i Partizan i tom prilikom je rekao da se u večite ulaže pet puta više nego pre 2012. godine.

Nakon što je zbog reči Željka Obradovića odlučio da se oglasi, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, je ponovo govorio o istoj temi.

Uspeo sam i u tome da ceo narod misli isto što i ja. Ulažemo u njih, mnogo, a sve ostalo je traženje alibija. Srećan sam zbog uspeha Zvezde i Partizana, ali oni meru traže u pobedi međusobno, a ne u uspesima van toga. To neke od njih jedino zanima. Ulažemo oko pet puta više nego 2012. godine. Ulažemo u rukomet, odbojku, vaterpolo mnogo više. Nadam se da će se to vratiti.

Za mene je uspeh 10 medalja na Olimpijskim igrama, mnogo više smo imali u Londonu, Riju, Pekingu…

Uvek ću se zalagati za privatizaciju naših klubova, opšte je licemerje u našem društvu. Kao što niko neće njima da odgovori, nije sve isto u našem sportu, Partizan dobija mnogo više novca u fudbalu od Zvezde. Zavisi kako tumačite, ali sve prihode je država obezbedila. Privatnike država zamoli da ulažu, ali uvek se trudimo da merimo. Partizan je kao dobio manje novca…

Nije dobio manje. Dobijaju podjednako, Zvezda i Partizan dominiraju u košarci, u regionu, u fudbalu je to bio Dinamo, više nije.

16
35

12 Komentara

  1. DAO SI TI ZVEZDI pre 7-8 GODINA DONELI TRI TIMA ( pun tramvaj IGRACA) selektirali I sad JE lako. 10 se GODINA ubacuje u to DRUSTVO. Stancaju SE TITULE a TITULE BEZ NOVCA NEMA. ZATO VODJO ne varaj NAROD. Imas DVA ARSINA. !

    1
    3
    Odgovori
  2. Pa g. Predsedniče kao prvo pokušaj da edukuješ i prevaspitaš tvog „pulena“ Zikija iz predgrađa, koji je neviđeno zlo krajem 20. i svih ovih godina 21. veka. Ili ga jednostavno pošalji u „zaborav“. No, čini mi se da je tebi taj lik potreban i da ti odgovara. Eto, od mene toliko.

    2
    2
    Odgovori
    • Pise covek na sportskom sajtu ovo, kad si pomenuo ne blamiraj se na republickom teoriju nisu imali da pobede glasaca van Beograda nisi mogao da nadjes ni u trecem zivotu , a u beogradu izgovori jer su sami potpisali zapisnike na svakom mestu i opet nisu pobedili… procitaj kolko je Gasprom davao Zvezdi na pocetku kad je doso to nije bilo ni za kikiriki u fudbalskim okvirima

      4
      1
      Odgovori
  3. Zvezda dobija 5,5 mil od Gasproma godišnje zadnjih 10-12 godina. Partizan će za 4 godine od zijin-a dobiti 6 mil. Obe kompanije realno država je dovela u klubove, iako nisu državne. Samo ovo ga demantuje bar za 50 miliona. Napisao bih mnogo toga, ali nećete objaviti.

    6
    2
    Odgovori
    • Kolko Zvezda dobija zadnjih preko 10 godina? Daj bre druze procitaj nesto informisi se bar je ovo lako ne lupetaj pogledaj kolko je dobijala vise godina od Gasproma nije ni za licencu bilo dovoljno

      2
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter