1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VELIKA AKCIJA ZVEZDE PRED DUEL SA ČUKARIČKIM: Ovo se tiče i utakmice protiv Partizana!

Objavljeno: 20.02.24 u 16:15

‘Crveno-beli’ ovim pozivaju što veći broj navijača na ‘Maraknu’.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Čukairčki u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 16 časova. Prvi susret ova dva tima pripao je ‘Brđanima’ u prvom delu šampionata, pa će tim iz Ljutice Bogdana u ovu utakmicu ući sa velikim motivom, a tim povodom su pozvali najvatrenije pristalice da dođu u što većem broju.

Naime, ‘crveno-beli’ su napravili akciju da ko kupi kartu za susret protiv ‘Brđana’ može da uđe na 172. večiti derbi besplatno. Okršaj protiv Partizana igra se 9. marta od 17 časova  na stadionu ‘Rajko Mitić’ i ovaj duel biće možda i presudan u borbi za šampionski naslov.

-FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog, navijači besplatno dobiti i ulaznicu za 172. večiti derbi. Uslov da vam ulaznica za 172. večiti derbi važi je da prisustvujete utakmici protiv Čukaričkog – poručuju i dodaju:

-Izabranici Vladana Milojevića će dočekati Čukarički na „Marakani“ u subotu, 24. februara od 16 časova. Zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkog, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista – navode u saopštenju.

Podsetimo, ‘crno-beli’ su dobili prvi ovosezonski derbi rezultatom 2:1, a to je doprinelo da se čelnici Zvezde rastanu sa Barakom Baharom.

BONUS SADRŽAJ:

I PARTIZAN NA METI NADLEŽNIH ORGANA: Inspekcije ušle u prostorije crno-belih!

2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter