0
Košarka

Mario Hezonja during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U SRBIJI MITROVIĆ, A U HRVATSKOJ? Evo ko je kapiten komšija!

Objavljeno: 20.02.24 u 20:09

Nakon perioda kada nije bio rado viđen gost u dresu nacionalnog tima, došao je period kada se od njega očekuje da bude lider.

Počinju kvalifikacioni prozori za plasman na Evropsko prvenstvo, a košarkaška reprezentacija Hrvatske je u grupi sa Francuskom, Kiprom i BiH. Kapiten nacionalnog tima Hrvatske odlukom selektora je Mario Hezonja, koji nije krio oduševljenje nakon dobijanja nove uloge:

‘Ne opterećujem se individualnim priznanjima, ali činjenica je da je kod nas to velika stvar i velika stvar za moju porodicu. Uvek sam nastojao da budem primer na terenu, navijačima, javnosti, a sad kad sam u zrelijim godinama, kad treba biti vođa na terenu i izvan njega, drago mi je.’ – rekao je Hezonja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter