0
Fudbal
Dijego Godin

FOTO: Printscreen/YouTube

PENZIJA NIJE ZA NJEGA: Legenda se vraća fudbalu kada to niko nije očekivao!

Objavljeno: 20.02.24 u 21:55

Ni godinu dana nije prošlo od njegovog povlačenja

Legendarni fudbaler Dijego Godin, koji je svojom borbenošću obeležio epohu Atletiko Madrida, sprema se za novi izazov nakon povlačenja iz profesionalnog fudbala prošle godine. Godin će uskoro postati deo fudbalske ekipe Porongosa, koja se takmiči u nižim ligama njegovog rodnog Urugvaja.

Dijego Godin je ostavio neizbrisiv trag u istoriji Atletiko Madrida, posebno poznat po ključnom golu protiv Barselone u poslednjem kolu sezone 2013/2014, kada je njegov tim osvojio titulu La Lige. Nakon uspešne karijere u Španiji, Godin je putovao svetom, ali nije pronašao pravu sredinu u Interu, Kaljariju, Atletiko Mineiru i Velezu, što je dovelo do njegovog povlačenja iz profesionalnog fudbala prošle godine.

Međutim, ovaj iskusni fudbaler se vraća na teren, ali ovoga puta u dresu Porongosa, lokalnog kluba u Urugvaju. Ova vest je posebno uzbudljiva jer će Dijego Godin deliti svlačionicu sa još jednim poznatim imenom – Čorijem Kastrom (39), koji je godinu dana stariji od njega. Kastro će se pridružiti Porongosu kako bi pomogao klubu u borbi za što bolji plasman, a ovaj potez predstavlja povratak Kastrovog srca tamo gde je sve počelo, budući da je za Porongos igrao od svoje 14. do 17. godine, od 1998. do 2001. godine.

Ova vest je privukla pažnju fudbalske javnosti, posebno tokom večeri kada se u Ligi šampiona sastaju Atletiko Madrid i Inter. Sada ostaje da vidimo da li će ovo biti poslednji angažman za Dijega Godina i da li će tandem Godin-Kastro doneti uspeh Porongosu u domaćim takmičenjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter