1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

PAVKOV PO DOLASKU NA BANOVO BRDO: Videću da li ću igrati protiv Zvezde, ovo je jedna zdrava sredina!

Objavljeno: 20.02.24 u 15:40

Definitivno je glavno oružje Brđana u pohodu na Evropu.

Milan Pavkov novi je igrač Čukaričkog sa Banovog brda, a po dolasku u klub je imao da istakne par stvari.

Upoznao sam sve momke, obavio razgovor sa šefom, odradio prvi trening. Neke od novih saigrača sam poznavao i od ranije. Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i ostati. Ekipa je mlada, voljan da radi i što je najbitnije želja rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča – prvi su utisci Pavkova sa Banovog brda. Ističe da je u treningu ali ostaje da se vidi da li je spreman za duel sa Zvezdom.

– Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na nivou na kojem treba da budem. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima.

Ističe da je sada u zdravoj sredini.

– Nisam ni bio dugo van Srbije, godinu i po dana sam bio u inostranstvu. Drago mi je da sam se ovde vratio, drago mi je što sam u Čukaričkom, u klubu koji je zdrava sredina, klub koji već godinama unazad stoji čvrsto na nogama. Naišao sam na sjajan odnos svih u klubu, uprave, stručnog štaba, igrača, zaposlenih. Drago mi je da sam ovde, sve smo se vrlo brzo dogovorili, nadam se na obostrano zadovoljstvo – poručio je na kraju razgovora Milan Pavkov.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

6
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter