2
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj (FOTO:Starsport)

OZBILJAN PROBLEM ZA PARTIZAN: Duljaju povrede i parni kartoni zadaju glavobolje pred Radnik!

Objavljeno: 20.02.24 u 21:12

Nekoliko bitnih igrača neće biti u sastavu

Uoči 22. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana suočavaju se sa značajnim izazovima pred gostovanje Radniku u Surdulici, zakazanom za subotu u 13:45. Šef stručnog štaba crno-belih, Igor Duljaj, suočen je sa ozbiljnim problemima u sastavljanju tima za ovaj meč.

Najbolji strelac ekipe, Mateus Saldanja, trenutno je povređen, iako povreda nije ozbiljnije prirode, stručni štab Partizana odlučio je da ne rizikuje i da ga odmori pred nadolazeći večiti derbi protiv najvećeg rivala zakazanog za 9. mart. Sa druge strane, Nemanja Nikolić, koji je često bio ključni igrač ove sezone, neće biti na raspolaganju zbog akumuliranih kartona, nakon što je zaradio javnu opomenu u prethodnom meču protiv IMT-a.

U nedostatku iskusnih napadača, Duljaj će morati da se osloni na mlade talente iz Omladinske škole Partizana. Samed Baždar, 20-godišnjak sa iskustvom od 57 utakmica u crno-belom dresu, predstavlja iskusniju opciju. Sa četiri postignuta i tri nameštena gola, Baždar ima priliku da zablista, posebno s obzirom na izostanak ključnih igrača.

Druga opcija za špic napada je 18-godišnji Dušan Jovanović, koji je ove sezone briljirao u Omladinskoj ligi Srbije postigavši deset golova na 13 utakmica. Jovanović je do sada samo dva puta nosio seniorski dres Partizana, ali je pokazao svoj talenat, postigavši ključni pogodak protiv Grafičara u Kupu.

Iako se čini da je Baždar bliži startnoj postavi za duel sa Radnikom, moguće je da će mladi Jovanović dobiti priliku, naročito ako rezultat ne bude povoljan. Partizan se suočava s izazovom da nadomesti odsustvo ključnih igrača i da obezbedi važne bodove pred ključni period sezone.

18
2

2 Komentara

  1. Kakav Bazdar, kakvi bakraci, ne mogu nigde ni da ga udome, decko je operisan, sa dve leve noge, za njega je gol nedosanjani san, a sutira kao iz jaslica, totalno ispo iz koloseka, nema osigurano mesto ni u Teleoptiku,,,, Sve ovo Na žalost,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. U spicu treba da budu Kalulu i Goh, i to je sasvim dovoljno da se dodje do pobede… Radnik igra sirovo a Kalulu i Goh su izrazito brzi i lagani, pa ce lako pretvcavati igrace Radnika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter