0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

MODRIĆ IMA OZBILJNU DILEMU: Hrvat dobio neočekivanu ponudu od Anćelotija!

Objavljeno: 20.02.24 u 23:50

Veliko je pitanje šta će Luka uraditi

Kapiten hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, razmatra opcije za svoju budućnost, a kako stvari stoje, njegova dugogodišnja karijera u Real Madridu možda se bliži kraju. Nakon 12 sezona u Madridu, Modrić nije srećan trenutnim statusom u klubu, otvarajući mogućnost za potencijalni odlazak na kraju sezone.

Prema informacijama, spekuliše se da bi Modrić mogao da se vrati u zagrebački Dinamo kako bi završio karijeru, ili da istraži opcije u američkoj MLS ligi ili čak u Saudijskoj Arabiji. Međutim, trener Reala, Karlo Anćeloti, ima drugačiji plan koji bi mogao promeniti tok Modrićeve karijere.

Prema „Atletiku“, Anćeloti je ponudio Modriću priliku da se pridruži njegovom trenerskom štabu u Realu, pod uslovom da kapiten odluči da završi igračku karijeru na kraju sezone. Ova ponuda otvara novo poglavlje za Luku Modrića, pružajući mu priliku da pređe na trenerski teren sa iskusnim Anćelotijem.

Ipak, odluka Modrića još uvek nije konačna, kako sugerišu neki izvori. On želi odmor nakon klupske sezone, a zatim će predvoditi Hrvatsku na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Modrić će pažljivo razmotriti svoje opcije i doneti odluku koja će najbolje odgovarati njegovim planovima i ambicijama.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter