0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

JOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: ‘Osetno sam bolji nego što sam bio!’

Objavljeno: 20.02.24 u 18:25

‘Pre svakog šuterskog ili običnog treninga, ja sam u sali vežbam.’

Nikola Jović skrenuo je pažnju američke javnosti protiv Milvokija kada je predvodio Majami do ubedljiva pobede. Posle odličnog izdanja protiv Baksa, ponovo je bio u startnoj petorci i za meč protiv Filadelfije i tako omogućio Hitu dva uzastopna trijumfa pred pauzu zbog Ol-star vikenda.

Američki ‘Sun‘ je uradio intervju sa srpskim reprezentativcem. 

-Ludo je to, što ili sam starter ili ne igram uopšte – započeo i dodao:

-Sve mi se sviđa. Moram da učim i moram da budem spreman kada mi se ukaže prilika. Naporno radim kao i uvek. Verujem da svi vide napredak. Hoću da igram. Igranje je najvažnije, ali osećam da će sve uspeti sve dok oni veruju u mene i ja verujem u njih – rekao je on.

Istakao je da mnogo radi.

-Mnogo radim, posebno poslednjih mesec dana, poslednja dva ili tri meseca. Pre svakog šuterskog, pre svakog običnog treninga, ja sam u sali vežbam. Ne postoji dan odmora za mene. Kada ostali imaju dan pauze, ja treniram – naveo je.

Često i posle mečeva zna da ode u halu i posveti se napretku svoje igre.

-Posle utakmice odlazim na pomoćni teren i odradim šuterski trening. Uvek želim da primenim nešto na treningu. Moj posao je da se poboljšam i pokažem svima da mogu da igram – poručio je Nikola.

Govorio je i šta je naučio u najjačoj ligi na svetu.

-Naučio sam da sam osetno bolji nego što sam bio. Naučio sam da mogu da igram ovde i da sam spreman da igram – zaključio je Jović.

BONUS SADRŽAJ:

IZAŠLA LISTA ZA NBA DRAFT: Evo kako se kotira Nikola Topić! (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter