0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Inter

INTER SLAVI SRBINA: Arnautović presudio Atletiku, PSV sa bele tačke izvukao remi protiv Borusije! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.24 u 22:56

Jorgandžije nisu odolele

Fudbaleri milanskog Intera su teškom mukom na svom terenu uspeli da savladaju ekipu Atletiko Madrida u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a konačan rezultat je bio 1:0.

Od samog starta meča domaćin je mnogo više pretio, a kapitalnu priliku je u 38. minutu propustio Lautaro Martinez kome je loptu ostavio Markus Tiram, ali on je zakasnio sa šutem

U 63. minutu sjajnu šansu u petercu Atletika je imao Marko Arnautović, ali nije uspeo da je iskoristi. 

Međutim, Srbin sa austrijskim pasošem je na kraju uspeo da donese pobedu Interu pošto je bio na pravom mestu da pokupi odbitak nakon pokušaja Martineza i tako matira Oblaka.

Što se tiče drugog meča večerašnjeg programa PSV je na svom terenu remizirao sa Borusijom iz Dortmunda u istoj fazi takmičenja rezultatom 1:1.

Dugo je držao kontrolu gostujući tim, a da nije bilo ozbiljnijih napada pre svega zbog dobre odbrane Filipovaca, ali sve je palo u vodu u 25. minutu.

Tada je Borusija uspela da iskoristi grešku odbrane Holanđana, a Malen je fenomenalnim udarcem od prečke uspeo da dovede nemačkog velikana u prednost.

Kardinalnu grešku u 54. minutu je napravio Mats Humels, kada je grubo startovao na rivala u kaznenom prostoru, a sudija Srđan Jovanović je pokazao na belu tačku.

Precizan se penala bio je holandski veteran Luk de Jong, koji je tako doneo izjednačenje PSV-u u jednom napetom i teškom meču za njegov tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter