0
Evropske lige
Luka Jović

FOTO: Twitter/@acmilan

SRBIN NA UDARU ITALIJANA: Svi opleli po Joviću zbog crvenog kartona!

Objavljeno: 19.02.24 u 13:50

Teška situacija za Luku

Reprezentativac Srbije, Luka Jović, postao je predmet oštrih kritika italijanskih medija nakon isključenja na meču Milana sa Moncom. Napadač Milana morao je napustiti teren u 52. minutu pošto je udario defanzivca Monce Armanda Ica u predelu lica.

Gazeta delo Sport, u tekstu pod naslovom „Piolija izdao rotaciju i Jović“, ističe da je „tim doživeo kolaps“ usled crvenog kartona koji je dobio Luka Jović. Kritike se usmeravaju ka treneru Milanu, Stefanu Pioliju, i samom Joviću, navodeći da su oni najveći krivci za neočekivani poraz Milana od 4:2.

U drugim tekstovima italijanskih medija preovlađuje slična ocena da su individualne greške i sporni izbori Piolija i Jovića rezultirali porazom. Postavlja se pitanje da li će njih dvojica ostati u Milanu i naredne sezone.

DAZN prenosi da je crveni karton Jovića izazvao i debatu između trenera Stefana Piolija i Rafaelea Paladina kraj aut linije. Reporter DAZN-a, Federika Zile, navodi da je klupa Milana pokušala minimalizovati incident, tvrdeći da Jović nije zaslužio isključenje. Ipak, Paladino je reagovao, ističući da je igrač Milana udaren u lice, čime je okončana rasprava.

1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter