0
Košarka

Kosarka Beobasket 20 godina Miodrag Misko Raznatovic owner of Beobasket agency Beograd, 28.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

MIŠKO RAŽNATOVIĆ UDARIO NA SVOJU ZEMLJU: „Možda je zemlja košarke na nekom drugom poluostrvu!“

Objavljeno: 19.02.24 u 12:33

Prozivke na račun Kupa u Nišu

Nakon završetka Kupa Radivoja Koraća u Nišu, gde je Crvena zvezda trijumfovala nad Partizanom u finalu, kao i „Moja kravica Mini-kupa“, gde je Mega osvojila pehar, košarkaški agent i prvi čovek ekipe Mege, Miško Ražnatović, izneo je kritiku na račun niske posete poslednjeg događaja.

Iako je Mega još jednom pokazala izuzetnu mladu ekipu i osvojila trofej Mini-kupa, Ražnatović je izrazio nezadovoljstvo brojem gledalaca na finalu. Sam događaj, koji okuplja najtalentovanije juniore u zemlji, imao je svega 100 prisutnih posmatrača.

U svom obraćanju javnosti, Ražnatović je uporedio ovu situaciju sa sličnim događanjima u drugim zemljama, posebno ističući primer Španije.

Finale španskog Mini-kupa u Malagi imalo je 4.800 gledalaca. Finale srpskog Mini-kupa u Nišu imalo je 100 gledalaca… Možda je ipak zemlja košarke na nekom drugom poluostrvu,“ istakao je Miško Ražnatović.

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter