2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MIJATOVIĆ DOBIO JEZIVE PRETNJE: „Silovaćemo ti devojku i majku do smrti!“ (FOTO)

Objavljeno: 19.02.24 u 12:55

Užasan potez vredan svake osude

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, Jovan Mijatović, postao je meta jezivih pretnji nakon što je na društvenim mrežama podelio svoje oduševljenje trofejem KK Crvena zvezda osvojenim na Kupu Radivoja Koraća.

Mijatović je na svom Instagram profilu podelio stihove navijačke pesme Delija, izazvavši kontroverze među pojedinim korisnicima. U objavi je napisao: „da ste najbolji, lagao vas neko“ i dodao reči „katanac, katanac“.

Ova objava izazvala je negodovanje kod pojedinaca, a neki su otišli korak dalje izražavajući svoje nezadovoljstvo na gnusan način.

FOTO: Printscree/Instagram

Jedna od poruka koje je Mijatović dobio na Instagramu istakla se po svojoj brutalnosti. Uz fotografiju na kojoj su Mijatović i njegova devojka, nepoznati pošiljalac je napisao: „Silujem ti ovu drolju sa slike do smrti, kao i mamu kurvetiinu cigane, silujem ti sve žensko po kući!“

Ove pretnje su izazvale šok i zgražavanje u javnosti, a mnogi su osudili takav odvratan i bolesni pristup. Fudbalski klubovi, kao i nadležne institucije, trebali bi odmah reagovati na ovakve pretnje i preduzeti odgovarajuće korake kako bi se osigurala bezbednost Jovana Mijatovića i njegove porodice.

16
36

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter