0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RCD_Mallorca

FUDBALER KLUBA IZ ŠPANIJE POTPUNO REVOLTIRAN: Ovo bi trebalo uvesti za sudije!

Objavljeno: 19.02.24 u 18:41

Potpuno se slažemo.

Suđenje verovatno u istoriji fudbala nije bilo na nižem nivou, a s druge strane arbitri iako na gotovo svim meridijanima katastrofalno dele pravdu, imaju nikada bolji status, pa tako i nikada nisu imali veću zaštitu nego danas.

Ko osvaja Superligu Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Šlag na trortu revolta velikog broja navijača, ali i fudbalera, pa je tako napadač Majorke, Abdon Prats, revoltiran je suđenjem na svom meču protiv Sosjedada.

„Moramo da se posvetimo onome što radimo. Pokreće se tema o plavom kartonu, pa bi možda trebalo i da izmisle jedan za sudije… Svi znamo našeg kapitena, on živi za fudbal, baš kao i Majorka. Njegov gest ka Pablu je usledio kada je video karton jer je smatrao da nije dirao Sadika. U tom gestu nije bilo agresivne namere, nije to bila tako velika stvar, pogotovo ne dva minuta pred odlazak na pauzu“, smatra Prats.

Podseđamo, kapiten kluba sa ostrva je Antonio Railjo isključen je nakon dva ekspresna žuta kartona, najpre prvi zbog starta na Sadika, koga defanzivac nije ni dotakao, a potom zbog kasnije prigovora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter