0
Košarka

FOTO: Twitter: LosAngelesLakers/Screenshot

DŽEJMS POTVRDIO ODLAZAK U PARIZ: Lebron ima samo jedan uslov da bi predstavljao SAD na Olimpijskim igrama!

Objavljeno: 19.02.24 u 14:11

Legenda će se tako oprostiti od nacionalnog tima

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms, izrazio je spremnost da zaigra za selekciju Sjedinjenih Američkih Država na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, prenose američki mediji.

Džejms, koji ima 39 godina, nagovestio je da ne planira preuzeti ulogu lidera u američkom timu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Videću kako ću se osećati na kraju sezone, ali ne mislim da bi nastup na Olimpijadi bio preveliki napor za mene. S obzirom na igrače koji mogu da popune naš olimpijski tim, ne bih morao mnogo toga da radim, malo da skačem, dodajem, blokiram… Svakako ne bih ni voleo da budem među glavnim igračima,“ izjavio je Džejms posle Ol-star meča NBA lige u Indijanapolisu.

Džejms je već ima impresivan olimpijski dosije, osvojivši zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu, kao i bronzu na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine.

Iako još nije odlučio koliko će sezona igrati u NBA ligi, Džejms je nagovestio da mu se bliži kraj igračke karijere. Uprkos tome, istakao je da je srećan u Lejkersima, sa kojima je 2020. godine osvojio titulu u NBA ligi. U aktuelnoj sezoni NBA lige, Džejms prosečno postiže 24,8 poena i ima 7,8 asistencija i 7,2 skoka po meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter