3
Košarka

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Stefan Lakic during the Kup Radivoja Koraca Season 2023-2024 semi final match between Crvena Zvezda and Cacak 94 at Cair hall on February 16, 2024 in Nis, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

(ANKETA) DA VAS ČUJEMO: Teodosić ponovo u reprezentaciji – Da ili Ne!

Objavljeno: 19.02.24 u 22:52

Debata je započeta na društvenim mrežama, a kakav je vaš stav?

Selektor košarkaške reprezentacije SrbijeSvetislav Kari Pešić objavio je spisak za naredne reprezentativne obaveze. 

Miloš Teodosić u reprezentaciji Srbije?
Loading ... Loading ...

Na spisku očekivano nema Miloša Teodosića, koji od dolaska Pešića na klupu nacionalnog tima, više nije u timu. Zvezdin plejmejker sada i kuburi sa povredama, pa i sa te strane nije za očekivati da će dobiti poziv za povratak u reprezentaciju.

 

Ipak, sjajne partije u ‘crveno-belom’ dresu koje pruža Teodosić, navele su navijače da preispitaju odluku Pešića. Svoje mišljenje možete izneti u anketi ispod ovog teksta.

110
23

3 Komentara

  1. Sjajne partije???Čovek je zvezdu stavio na 16to mesto u El.. Današnja košarka podrazumeva i igranje odbrane(gde je on u tome)..kakvi su mu procenti šuta za tri npr?

    0
    0
    Odgovori
  2. Svakako jedan od najboljih plejeva na svetu svih vremena i bilo bi predivno da ga imamo u reprezentaciji ali posle svega nebi trebalo da pristane jer ga ovakav košarkaški savez i selektor posle svega ne zaslužuju. Previše je on veliko ime u svetskim košarkaškim razmerama.

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter