0
Fudbal

Kilijan Embape (FOTO: Paris Saint-Germain/X)

OČEKUJE NAS PAKLENI PRELAZNI ROK: Real Madrid ima veliku konkurencija za Embapea!

Objavljeno: 18.02.24 u 13:50

Ovo bi bila prava bomba.

Francuski napadač, Kilijan Embape obavestio je predsednika PSŽ-a Nasera Al-Kelaifija da će na kraju sezone napustiti klub kao slobodan igrač. Najviše od svega, Real Madrid izlazi kao najveći dobitnik iz ove situacije, što potvrđuju izveštaji medija koji su već ranije nagoveštavali skori transfer.

Međutim, neće bogati evropski klubovi sedeti skrštenih ruku i prepustiti Florentinu Perezu da tek tako dovede ovog sjajnog fudbalera. Naime, kako prenose španski mediji u trku za Embapea ušao je i Mančester siti, a jedan o agenata Francuza sastao se sa čelnicima akutelnog šampiona Evrope Sveta.

Ovim se najavljuje pakleni prelazni rok i velika borba na tržištu za Embapea. Građani’ u svojim redovima imaju Erlinga Halanda, takođe gol mašinu, a dovođenje još uvek akutelnog igrača ‘Svetaca’ bila bi prava bomba, a verovartno više niko ne bi mogao da im parira u Premijer ligi.

Ali, to može da bude mač sa dve oštrice, pa da ubojiti Norvežanin napusti redove Sitija i ode baš u Real Madrid. Biće jako zanimljivo videti epilog ove sage. 

BONUS SADRŽAJ:

JOVANOVIĆ SUDI MEČ OSMINE FINALA LŠ: Srpski arbitar deliće pravdu u Holandiji!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter